Proefles

Een vrijblijvende, gratis proefles is mogelijk na aanmelding per e-mail. Alleen kijken is niet mogelijk. De proefles is altijd tijdens een gewone les, van 18.45 – 20.00 uur (zie ook het lesrooster). Stuur hiervoor een e-mail met het woord ‘proefles’ in de onderwerpregel en geef aan welke datum je graag mee zou willen doen; je krijgt dan binnen enkele dagen een bevestiging.

Opgave voor de proefles:

Verdere aanwijzingen:
– De proefles is tijdens een gewone les volgens het lesrooster; de lessen worden dan zo gestructureerd dat je een redelijk overzicht van het Hung Ga-kungfu krijgt.
– Het is alleen mogelijk de proefles actief mee te doen, niet om te kijken. Je kunt het immers alleen echt beoordelen als je het ervaart.
– Als bepaalde oefeningen te moeilijk of conditioneel te zwaar zijn, probeer ze dan gewoon maar doe het iets rustiger en doe gewoon minder herhalingen. Je kunt je conditie dan vanzelf opbouwen gedurende de eerste maanden.
– Draag tijdens de proefles een loszittende lange of korte broek en een effen T-shirt.
– Draag eventueel zaalschoenen met een niet-afgevende, dunne zool (blote voeten is ook goed.) Schoenen met een donkere, zwarte zool mogen niet worden gebruikt omdat deze zwarte strepen op de vloer van de gymzaal achterlaten. Ook schoenen met een dikke zool, luchtkussens en dergelijke zijn niet zo geschikt, omdat deze voor onbalans zorgen tijdens het sporten.
– De zaal is altijd 15 min. voor een les geopend om je om te kleden.
– In de maanden juni, juli en augustus is er geen proefles mogelijk.