Proefles

Een vrijblijvende, gratis proefles is mogelijk na aanmelding per e-mail op een van de volgende data:
– 30 september 2020, woensdag
– 14 oktober 2020, woensdag

Deelname uitsluitend na aanmelding per e-mail. Alleen kijken is niet toegestaan. De proefles is altijd tijdens een gewone les, van 18.45 – 20.00 uur (zie ook het lesrooster). Voor aanmelding kun je een e-mail met het woord ‘proefles’ in de onderwerpregel sturen en even aan te geven dat je de onderstaande voorwaarden hebt gelezen en daaraan voldoet. Je krijgt dan binnen enkele dagen een bevestiging.

Opgave voor de proefles:

Speciale maatregelen/voorwaarden voor een proefles in verband met Corona:
– De gemeente Utrecht staat momenteel absoluut geen kijkers toe in de gymzalen.
– Let erop dat we ongeveer 15 minuten lang toepassingen doen. Vroeger wisselden we elke paar minuten van partner, voorlopig houden we het bij één oefenpartner per avond. Voor en na de les geldt meteen weer de 1,5-meter-afstand-regel.
– We verzoeken je in de 7 dagen voor de proefles GEEN andere sportgroepslessen (met contact) te volgen en feestjes waar geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden, te mijden. Als je hier momenteel niet aan voldoet, hebben we liever dat je een andere keer komt.
– Als je ook maar enige griep-/verkoudsheidsklachten vertoont, al is het maar een zere keel, kun je niet deelnemen. Laat het dan even weten, ook al is het last-minute.

Verdere aanwijzingen:
– De proefles is tijdens een gewone les volgens het lesrooster; de lessen worden dan zo gestructureerd dat je een redelijk overzicht van het Hung Ga-kungfu krijgt.
– Het is alleen mogelijk de proefles actief mee te doen, niet om te kijken. Je kunt het immers alleen echt beoordelen als je het ervaart.
– Als bepaalde oefeningen te moeilijk of conditioneel te zwaar zijn, probeer ze dan gewoon maar doe het iets rustiger en doe gewoon minder herhalingen. Je kunt je conditie dan vanzelf opbouwen gedurende de eerste maanden.
– Draag tijdens de proefles een loszittende lange of korte broek en een effen T-shirt.
– Draag eventueel zaalschoenen met een niet-afgevende, dunne zool (blote voeten is ook goed.) Schoenen met een donkere, zwarte zool mogen niet worden gebruikt omdat deze zwarte strepen op de vloer van de gymzaal achterlaten. Ook schoenen met een dikke zool, luchtkussens en dergelijke zijn niet zo geschikt, omdat deze voor onbalans zorgen tijdens het sporten.
– De zaal is altijd 10 min. voor een les geopend om je om te kleden.
– In de maanden juni, juli en augustus is er geen proefles mogelijk.